Εάν δεν έχετε δοκιμάσει την μέθοδο της Ολόσωμης Κρυοθεραπείας δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσο αποτελεσματική είναι. Υπάρχει ένας θεμελιώδης παράγοντας που ξεχωρίζει την Κρυοθεραπεία από άλλες μεθόδους, ότι είναι απολύτως φυσική.

Ο κάθε οργανισμός αντιδρά διαφορετικά σε χημικά παρασκευασμένα προϊόντα αλλά μία φυσική μέθοδος δεν επιτρέπει μεγάλες αποκλίσεις.

Αυτό που καθιστά την Ολόσωμη Κρυοθεραπεία τόσο αποτελεσματική είναι η θερμοκρασία στην οποία εκτίθεται το σώμα κατά την διάρκεια της συνεδρίας. Η επιτυγχανόμενη μέσω κρυογονικής ψύξης θερμοκρασία των -140 C ή και χαμηλότερη δεν θα μπορούσε ποτέ να επιτευχθεί σε ένα σύνηθες, εξωτερικό περιβάλλον. Ο ψυχρός αέρας που χρησιμοποιείται στην Κρυοθεραπεία το καθιστά εφικτό.
Η Κρυοθεραπεία πήρε την αρχαία λογική του παγωμένου μπάνιου και την συνδύασε με την πλέον σύγχρονη ευρωπαϊκή τεχνολογία για να καταστήσει το ψύχος πιο αποτελεσματικό και ευεργετικό. Πληθώρα μελετών έχουν καταδείξει ότι το παγωμένο μπάνιο μπορεί να έχει αρνητικές επιδράσεις στον οργανισμό γιατί το κρύο εισέρχεται πολύ βαθιά στο σώμα. Αυτό προκαλεί σύσφιξη των μυών για ώρες μετά το τέλος της διαδικασίας καθιστώντας τους έτσι πιο ευάλωτους σε τραυματισμούς. Στην Κρυοθεραπεία, το ψύχος εισέρχεται αρκετά βαθιά για να επιταχύνει την μυϊκή αποκατάσταση αλλά όχι τόσο βαθιά ώστε να προκαλέσει την οποιαδήποτε ζημιά. Για να μην αναφέρουμε ότι 3 λεπτά σε έναν χαλαρωτικό θάλαμο Κρυοθεραπείας είναι ασύγκριτα προτιμότερα από 10 λεπτά σε ένα δυσάρεστο παγωμένο μπάνιο.
Όταν ο οργανισμός εκτίθεται σε τόσο χαμηλές θερμοκρασίες, θεωρεί ότι απειλείται η ύπαρξή του και κάνει ό,τι μπορεί για να επιβιώσει. Έτσι, το αίμα συγκεντρώνεται στον πυρήνα (ζωτικά όργανα), η κυκλοφορία αυξάνεται και ο οργανισμός καταναλώνει θερμίδες για να διατηρήσει την θερμοκρασία του σε φυσιολογικά επίπεδα. Οι εξωτερικές επιδράσεις της Κρυοθεραπείας είναι το ίδιο εντυπωσιακές με τις εσωτερικές. Τα πλέον σημαντικά οφέλη είναι η εξομάλυνση των ενδείξεων γήρανσης και η συνολική βελτίωση της επιδερμίδας.


Με την Ολόσωμη Κρυοθεραπεία μπορούμε να πετύχουμε τα αποτελέσματα αυτά γιατί ο ψυχρός αέρας προκαλεί αύξηση της παραγωγής κολλαγόνου, της πρωτεΐνης που προλαμβάνει την γήρανση του δέρματος. Επίσης, με την Κρυοθεραπεία συρρικνώνονται οι πόροι και η αύξηση της κυκλοφορίας του αίματος σας χαρίζει μία αψεγάδιαστη επιδερμίδα. Αν και τα βραχυπρόθεσμα εσωτερικά και εξωτερικά οφέλη της Κρυοθεραπείας είναι εντυπωσιακά, εμείς βάζουμε πάνω από όλα την διάρκεια. Αντίθετα με άλλες μεθόδους οι οποίες πρέπει να χρησιμοποιούνται με μέτρο λόγω των μακροπρόθεσμων παρενεργειών τους, η Κρυοθεραπεία όσο περισσότερο εφαρμόζεται τόσο πιο αποτελεσματική γίνεται.

Μην χάσετε τα οφέλη που μπορεί να σας προσφέρει αυτή η φυσική μέθοδος.