Η καλύτερη αντι-γηραντική θεραπεία ακούει στο όνομα Ολόσωμη Κρυοθεραπεία. Είναι ένας ασφαλής τρόπος για την αναζωογόνηση του δέρματος, καθώς η ξαφνική έκθεση σε εξαιρετικά χαμηλές θερμοκρασίες προκαλεί την συστολή των αιμοφόρων αγγείων που βρίσκονται κοντά στην επιδερμίδα.

Με την έξοδο από το θάλαμο μόλις 3 λεπτά αργότερα, τα αιμοφόρα αγγεία διαστέλλονται. Κατά την διαδικασία αυτή, απελευθερώνεται οξυγονωμένο αίμα και θεραπευτικά ένζυμα αυξάνοντας έτσι την παραγωγή κολλαγόνου που αυξάνει την ελαστικότητα του δέρματος και το καθιστά πιο σφιχτό.

Ταυτόχρονα απομακρύνει τις τοξίνες από τις βαθύτερες στρώσεις του δέρματος, αντιστρέφοντας έτσι την διαδικασία γήρανσης και την εμφάνιση κυτταρίτιδας.
Η απελευθέρωση των ορμονών της ευεξίας, των ενδορφινών, αποτελεί ένα επιπλέον όφελος που συμβάλει στην καταπολέμηση της γήρανσης που προκαλείται από την κόπωση ενώ σας χαρίζει μια αίσθηση αναζωογόνησης και ευφορίας.
Έτσι λοιπόν θελήσαμε και εμείς να απολαύσουμε αυτή την ” παγωμένη” διαδικασία, και πραγματικά το απολαύσαμε!! Βρεθήκαμε στo Cryosauna Studio στην Γλυφάδα και αφεθήκαμε στα χέρια των ειδικών.

Περισσότερα στο παρακάτω άρθρο:http://rantitwins.com/pagomeni-omorfia/