Όλοι οι πάσχοντες από Αρθρίτιδα ξέρετε πόσο δύσκολο είναι να απαλλαγούμε από τους πόνους που συνδέονται με την ασθένεια αυτή.

Ποτέ δεν την έχει αντιμετωπίσει κανείς αρκετά, ώστε να πει η αρθρίτιδα μου έχει θεραπευτεί εντελώς. -Εκτός ίσως από τον εαυτό μου…– η αρθρίτιδα μου έχει θεραπευτεί .

Ως πρώην αθλητής αλπικού σκι και προπονητής, το σώμα μου έχει εκτεθεί σε ακραίες προπονήσεις, πτώσεις, και σε ατυχήματα για πολλά χρόνια. Για πολλά χρόνια, ενώ πονούσα, απλώς αγνόησα ένα επαναλαμβανόμενο πόνο στο γόνατό μου , και το απέδωσα σε παλιά τραύματα και ατυχήματα. Πάντως , έμεινα έκπληκτος όταν μια επίσκεψη στο ρευματολόγο μου, οδήγησε στην διάγνωση ρευματοειδούς αρθρίτιδας. Αρνήθηκα να αποδεχθώ τη διάγνωση του γιατρού μου.

Κοίταξα το σώμα μου και ήμουν σε τέλεια φόρμα, έκανα πολύ προσεκτική διατροφή και δεν είχα ούτε δράμι λίπους στο σώμα μου. Δεν μπορεί, πρέπει να έχει γίνει κάποιο λάθος. Η αρθρίτιδα επηρεάζει μόνον ηλικιωμένους και εγώ ήμουν μόνο 48 !!! Υποβλήθηκα σε περαιτέρω ιατρική αξιολόγηση και η μαγνητική τομογραφία επιβεβαίωσε τη διάγνωση του γιατρού μου… Το αριστερό γόνατο μου ήταν πολύ πρησμένο και περπατούσα κουτσαίνοντας. Πήρα παυσίπονα και αρνήθηκα να πάω στα μη στεροειδή αντιφλεγμονώδη, επειδή είχα επίγνωση των πιθανών παρενεργειών τους. Σύντομα, το δεξί πόδι μου (το άλλο) δεν λύγιζε και ήμουν κλινήρης. Ο πόνος ήταν τόσο δυνατός που δεν μπορούσα να κοιμηθώ… Μετά από τρεις ημέρες βασανιστηρίων, άρχισα τη λήψη κορτιζόνης. Σε μια εβδομάδα, μπορούσα να περπατήσω και πάλι και μετά από δύο εβδομάδες ο πόνος είχε φύγει τελείως. Όμως οι παρενέργειες ήταν αρκετές, το σώμα μου πρήστηκε σαν ένα μεγάλο μπαλόνι, ο λαιμός μου είχε γίνει ένα με τους ώμους και η κοιλιά μου.

Ο γιατρός μου, μου είπε να κάνω μια επιλογή : Είτε να αποδεχθώ την χρήση κορτιζόνης ή να την σταματήσω με όλα τα επακόλουθα… Μετά από ένα μήνα ο πόνος επέστρεψε. Άρχισα το ψάξιμο για να βρω τον «σούπερ γιατρό», έναν ειδικό ο οποίος θα μου κάνει ένα θαύμα. Η συνταγή χορηγείται κατόπιν ιατρικής συνταγής, ενώ το φάρμακο σαν τα ναρκωτικά έχει όλο και πιο περίεργες παρενέργειες…

Μετά την ανάγνωση σχετικά με τις εναλλακτικές μεθόδους θεραπείας , προσπάθησα την νηστεία – αλλά παράγει μόνο προσωρινά αποτελέσματα. Όταν επέστρεψα στην κανονική διατροφή μου, ο πόνος επέστρεψε κι αυτός με εκδικητική μανία. Οι ώμοι μου έγινε σκληροί, δεν μπορούσα να κάνω ούτε γροθιά τα χέρια μου και τα πόδια μου άρχισαν να κάμπτονται και να παραμορφώνονται. Ενώ δεν μπορούσα να λειτουργήσω καθόλου σαν άτομο και πέρασα όλο τον επόμενο χρόνο ψάχνοντας στο διαδίκτυο, απεγνωσμένα για μια νέα θεραπεία.

Μια μέρα σκόνταψα επάνω τη μέθοδο της cryosauna.

Η ιδέα μου κέντρισε το ενδιαφέρον. Αποφάσισα να κάνω μια δοκιμή και πέταξα στο Τέξας. Χωρίς να υπεισέλθουμε σε λεπτομέρειες στο θεραπευτικό κέντρο, και μπορώ να επιβεβαιώσω ότι η ανακούφιση ήρθε σχεδόν αμέσως… Λίγα λεπτά μετά την πρώτη συνεδρία. Αλλά όχι για πολύ: το βράδυ ο πόνος επανήλθε, αλλά το πρωί ένιωθα πολύ καλύτερα. Άρχισα να κάνω δύο συνεδρίες την ημέρα, και μετά από δέκα ημέρες, για πρώτη φορά μέσα σε τρία χρόνια, σηκώθηκα από το κρεβάτι μου και περπάτησα χωρίς πόνο. Σε δύο εβδομάδες, είχα ήδη κάνει τριάντα έξι θεραπείες cryosauna. Ήταν μια νίκη πάνω στην αρθρίτιδα μου – χωρίς φάρμακα , χωρίς παρενέργειες , χωρίς δίαιτες και νηστεία.

Σήμερα , ζω μια φυσιολογική ζωή : κολυμπάω καθημερινά , πηγαίνω στο γυμναστήριο και κάνω ποδήλατο μεγάλες αποστάσεις τα Σαββατοκύριακα. Χάρη στην  γυναίκα μου, έχουμε ανοίξει ένα  ειδικό spa στο Bucks County , PA και είναι εξοπλισμένο με την ίδια cryosauna που είχε σώσει τη ζωή μου. Αρχίσαμε την θεραπεία ασθενών που πάσχουν από όλα τα είδη της αρθρίτιδας και την ινομυαλγία . Τα αποτελέσματα ήταν εκπληκτικά! Οι άνθρωποι επέστρεψαν στις κανονικές ζωές τους. Αρχίσαμε να βλέπουμε ασθενείς με ποικιλία από διαφορετικά προβλήματα: όπως το άσθμα , η στειρότητα, το επιπλέον βάρος, η κόπωση, το άγχος, ο χρόνιος πόνος και πολλά άλλα.

Δεν θέλω να καυχηθώ και να υποστηρίξω ότι η cryosauna είναι πανάκεια για όλα τα δεινά, αλλά έκανε σχεδόν το 100% των ασθενών μας να έχουν θεραπευτεί πλήρως…  Η θεραπεία με την cryosauna είναι ένα μοναδικό και αποτελεσματικό όπλο εναντίον όλων των ειδών της αρθρίτιδας. Όλοι οι πάσχοντες από αρθρίτιδα, οι οποίοι ήρθαν στο spa μας, ένοιωσαν μεγάλη ανακούφιση και πολλοί από αυτούς, ακριβώς όπως και εγώ, την έχουν ήδη ξεχάσει εντελώς.

Ελάτε λοιπόν, να ξεκινήσετε και να ζήσετε τη ζωή σας στο έπακρο!

https://www.facebook.com/Cryosaunastudio/ δείτε εδώ το βίντεο του Ευγένιου…