Φόρμα Επικοινωνίας

Επισκεφτείτε το Cryosauna Studio στην οδό Ευαγγελιστρίας 28 στην Κυπαρισσία – τηλ.: +30 27610 24332.
Μπορείτε να κλείσετε ραντεβού ή να μας ρωτήσετε κάτι μέσα από την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας.

   

   

   

   

   

   

  Always in motion

  Μείνετε συντονισμένοι. Ακολουθήστε τις δραστηριότητές μας στα κοινωνικά δίκτυα για να λαμβανετε τα τελευταία νέα και προσφορές μας.

  Η Cryosauna με έχει βοηθήσει στην αποκατάσταση μεταξύ των προπονήσεων και κατ’ επέκταση στην πρόληψη τραυματισμών, αλλά και στο φορμάρισμα καθ’ όλη τη διάρκεια της προετοιμασίας. Επίσης, είναι σημαντικός ο ρόλος της κρυοσάουνας στην τόνωση της ψυχολογίας, ειδικά πριν από ένα δύσκολο αγώνα – στόχο, ακριβώς γιατί δίνει άμεση ευεξία λόγω της υπερέκκρισης ενδορφίνης.

  Δημήτρης Θ.

  Γρήγορη αποκατάσταση χωρίς χρήση φαρμάκων.

  Γιώργος Τσ.

  Πρώην μπασκετμπολίστρια , και με αρκετούς τραυματισμούς , μετά από χρόνια άρχισαν να δείχνουν τα σημάδια τους, και να μην με αφήνουν να συνεχίζω αυτό τον τρόπο ζωής που τόσο αγαπώ. Έτσι λοιπόν δοκίμασα την Cryosauna και ήταν το καλύτερο δώρο που έκανα στον εαυτό μου.. Οι πόνοι έφυγαν από τις πρώτες συνεδρίες .
  Εύχομαι να μάθουν την Cryosauna όσο περισσότεροι άνθρωποι , γιατί τα οφέλη είναι πολλά!!!!!!

  Μαρία Τζ.

  Δεν υπάρχει καλύτερη αίσθηση μετά από μια συνεδρία κρυοσάουνας!! Απλά είσαι πραγματικά ένας άλλος άνθρωπος γεμάτος ζωντάνια!!!

  Πένυ Ζ.

  Το καλύτερο δώρο που μπορεί να κάνει κάποιος στον εαυτό του. Ο πόνος στη μέση που με έκανε και υπέφερα ακόμα και στον ύπνο έφυγε από την πρώτη κιόλας συνεδρία. Σας ευχαριστώ.

  Γιάννης Κ.

  Εάν ζήσεις την Κρυοσάουνα μια φορά δεν θέλεις μετά να το σταματήσεις. Σου χαρίζει μια αίσθηση ευεξίας και διώχνει το στρές. Ο,τι πρέπει μετά από μια έντονη ημέρα δουλειάς.

  Γιώργος Β.

  Μετά από πολλές συνεδρίες στην κρυοσάουνα είδα το δέρμα μου, τα μαλλιά μου και γενικά το σώμα να δυναμώνει. Η κρυοσάουνα είναι κατάλληλο για μένα στην βελτίωση της ποιότητας ζώης μου. Αν δεν ζήσεις την Cryosauna Studio χάνεις μια μοναδική εμπειρία.

  Κώστας Δ.

  Δεν το πίστευα ότι θα έκανα τόσο μεγάλη υπέρβαση και θα έμπαινε στην κρυοσάουνα στους -150! Πράγματι είχαν δίκιο. Η κρυοσάουνα έχει αλλάξει την υγεία μου προς το καλύτερο κάνεις γρήγορα απόσβεση από ιατρικά έξοδα.

  Νόνη Δ.